ETKİN GAYRİMENKUL GELİŞTİRME YÖNETİM VE DANIŞMANLIK A.Ş.

TRUMP TOWERS

GİZLİLİK POLİTİKASI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

İÇİNDEKİLER

1.   Giriş                                                                                                                               3

2. Politika’nın Kapsamı                                                                                                    3

3. Kişisel Verilerinizi Neden Topluyoruz?                                                                      3

4. Hangi Bilgileri, Ne Zaman ve Hangi Araçlarla Topluyoruz?                                     4

4.1. Cihaz Bilgisi                                                                                                         4

4.2.Sunucularımıza Eriştiğinizde Otomatik Olarak Topladığımız Veriler              4

4.3.Çerezler Vasıtasıyla Toplanan ve İnternet Sitemize Ait Olan Kullanım Bilgileri                                                                                                                        4

5.  Size Gönderilen Elektronik İletileri Nasıl Engellersiniz?                                         5

6. Kişisel Verilerinize Nasıl Erişebilirsiniz ve Bu Bilgileri Nasıl Değiştirebilirsiniz?  5

7. Kişisel Verilerinizi Nasıl Korumaktayız?                                                                    6

8. Kişisel Verilerinizi Kimlerle Paylaşıyoruz?                                                                6

9. Üçüncü Taraf İnternet Sitelerine veya Mobil Uygulamalara Verilen Linkler           6

10. Politika’nın Güncellenmesi                                                                                        6

11. Bize Ulaşın                                                                                                                  6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1.    Giriş

Etkin Gayrimenkul Geliştirme Yönetim ve Danışmanlık A.Ş. (“Trump Towers” veya “Şirket”) olarak, kişisel verilerinizin gizliliğine önem verdiğimiz ve bizimle paylaştığınız bilgilerin kişisel ve gizli olduğunu kabul ettiğimiz için bu hususa hassasiyetle yaklaşıyoruz.

 

İşbu Gizlilik Politikası’nı (“Politika”), Şirket olarak yönettiğimiz internet sitesi (“Platformlar”) üzerinden toplanan kişisel verilerinizin gizliliği ve güvenliği hakkında internet sitemizi ziyaret eden kullanıcılarımızı (“Kullanıcı”) 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) kapsamında bilgilendirmek amacıyla oluşturduk. Kişisel verileriniz, işbu Politika çerçevesinde, yalnızca size daha iyi bir hizmet sunmak amacıyla kullanılacaktır.

 

2.    Politika’nın Kapsamı

Trump Towers olarak yönettiğimiz platformlarımıza erişiminiz sırasında topladığımız verilerinizin gizliliği ve güvenliği işbu Politika’nın kapsamındadır.

 

Trump Towers tarafından yönetilmeyen bir sitede Trump Towers’a ait bir logonun, işaretin vb. bir görselin bulunması işbu Politika’nın o site için geçerli olduğu anlamına gelmemektedir. Bu tür siteler ile kişisel veri paylaşımı gerçekleştirirken işbu Politika’ da yer alan güvencelerden faydalanabilmeniz için söz konusu sitenin Trump Towers’a ait bir site olduğundan emin olmanız gerekmektedir.

 

3.     Kişisel Verilerinizi Neden Topluyoruz?

Kişisel verilerinizi, talep ettiğiniz hizmetlerin sağlanması, taleplerinizin alınması ve bu kapsamda sizinle iletişim kurulması gibi amaçlarla toplamaktayız. Bu amaçlar, aşağıdakilerle sınırlı olmamak üzere, şu şekilde detaylandırılabilir:

 

       Platformlarımız üzerinden sunduğumuz hizmetlerin geliştirilmesi,

       Kullanıcılarımıza kişiselleştirilmiş hizmetlerin sunulması,

       Kullanıcıların istek, öneri, şikâyet ve yardım talepleri kapsamında onlarla iletişime geçilmesi adına iletişim bilgilerimizin sunulması,

       Kullanıcılarımıza hizmetlerimiz hakkında bilgi verilmesi,

       Sitemiz vasıtasıyla veya iş bağlantılarımız tarafından yapılan pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi,

       Ziyaretçi tecrübesini analiz ederek hizmetlerimizin geliştirilmesi ve iyileştirilmesi, içerik çeşitliliğinin arttırılması,

       Hukuka aykırı içeriklerin önlenmesi kapsamında gerekli hukuki tedbirlerin alınması ve

amaçlarıyla kişisel verileriniz işlenmektedir.

 

Trump Towers tarafından, verilerin işlenmesi, güvenliği, gizliliği vb. hususlarda işbu Politika dışında başka politikalar veya prosedürler de belirlenmiş olabilir. Bu nedenle diğer hukuki metinleri de incelemenizi tavsiye ederiz.

 

4.     Hangi Bilgileri, Ne Zaman ve Hangi Araçlarla Topluyoruz?

4.1.              Cihaz Bilgisi

Hizmetlerimizden faydalanırken, kullandığınız elektronik cihazlarınıza (bilgisayarlar, tabletler, akıllı telefonlar, akıllı televizyonlar vs.) ait IP adresi vb. bilgiler toplanmaktadır.

 

4.2.              Sunucularımıza Eriştiğinizde Otomatik Olarak Topladığımız Veriler

İnternet sitemizi/sitelerimizi kullanmanız halinde, müşteri ve ziyaretçilerimizin bireysel veya kurumsal taleplerini ve ihtiyaçlarını karşılayabilmek, teknik altyapımızı geliştirmek ve denetlemek, kullandığımız donanım ve yazılım teknolojilerini ve diğer hizmetlerimizi geliştirmek ve hukuki yükümlülüklerimizi yerine getirmek amaçlarıyla size ait cihaz bilgileri vb. kişisel verilerinizi toplayabiliriz.

 

4.3.              Çerezler Vasıtasıyla Toplanan ve İnternet Sitemize Ait Olan Kullanım Bilgiler

Çerezler, bir internet sitesi ziyaret edildiğinde ziyaretçinin cihazında (örneğin bilgisayar veya telefon) depolanan ve isim-değer formatında veri barındırabilen küçük metin dosyalarıdır.Bu vesileyle internet sitesine/sitelerine ziyaretin gerçekleştirildiği cihaz ve ilgili kullanıcı hakkında çeşitli bilgiler elde edilebilmektedir.

 

Genel olarak çerezlerin amacı, bir internet sitesinin düzgün bir şekilde çalışmasını, kişiselleştirilmiş bir hizmet sunulmasını, kullanıcı deneyiminin iyileştirilmesini, sitenin geliştirilmesini ve optimize edilmesini sağlamaktır.

 

Tarayıcıların birçoğu tüm çerezleri kabul eder şekilde geliştirilmiştir ancak kullanıcılar ayarları değiştirerek çerezleri engelleyebilir veya gönderim halinde bildirim yapılması seçeneğini seçebilir; fakat bu halde internet sitemiz olması gerektiği gibi çalışamayabilir.

 

Trump Towers tarafından çerezler üzerinden toplanan veriler kesinlikle kimliğinizi belirlemek için kullanılmamaktadır. Çerezler bu Politika’da ve Trump Towers tarafından yönetilen internet sitesi/siteleri için hazırlanmış olan http://trumpistanbul.com.tr/cerez_politikasi.html ’nda belirtilen amaçlar dışında kullanılmayacak ve verileriniz veri koruma mevzuatına aykırı olarak işlenmeyecektir.

 

İnternet sitemizi düzgün bir şekilde kullanabilmeniz için zorunlu nitelikte olan çerezlerin tarafımızdan kullanılması hususunda rızanız aranmamakta olup diğer amaçlarla cihazınıza çerez göndermemiz halinde verileriniz işlenmeden önce açık rızanız alınacaktır.

 

Çerezlerin işlevi, hangi tür çerezlerin kullanıldığı ve çerez kullanımımız ile ilgili detaylı bilgi için lütfen Trump Towers tarafından yönetilen internet sitesi/siteleri için hazırlanmış olan Çerez Politikası’nı inceleyiniz.

 

5. Size Gönderilen Elektronik İletileri Nasıl Engellersiniz?

Trump Towers rezidansının yönetiminin faaliyetleri kapsamında size gönderdiğimiz kısa mesaj, elektronik posta veya anlık ileti hizmetlerinden, ilgili mesajlarda, elektronik postalarda veya anlık iletilerde yapılan yönlendirmeleri takip ederek çıkabilirsiniz.

 

6.          Kişisel Verilerinize Nasıl Erişebilirsiniz ve Bu Bilgileri Nasıl Değiştirebilirsiniz?

Trump Towers tarafından tutulan size ait kişisel veriler hakkında bilgilendirilmek isteyebilir veya verileriniz ile ilgili kanunen tanınmış hak taleplerinizi, bize beyan etmiş olduğunuz elektronik posta adresiniz aracılığıyla göndereceğiniz bir posta ile  yöneltebilirsiniz. Bu hususta detaylı açıklama için Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikamızı (“ http://trumpistanbul.com.tr/kisisel-verilerin-korunmasi.aspx  ”) inceleyebilirsiniz.

 

7.            Kişisel Verilerinizi Nasıl Korumaktayız?

Bizimle paylaştığınız kişisel verilerinizin hukuka uygun olarak işlenmesi, saklanması ve bunlara yalnızca yetkisi olan kişilerin erişebilmesini sağlamak amacıyla virüs koruma yazılımları ve güvenlik duvarı sistemleri de dahil olmak üzere güncel teknolojik imkanlar dahilinde makul olan her türlü teknik ve idari güvenlik önlemini almaktayız.

 

8.            Kişisel Verilerinizi Kimlerle Paylaşıyoruz?

Kişisel verileriniz KVK Politikası kapsamında, işbu Politika’ya uygun olarak ve KVKK ve yürürlükte olan diğer ilgili mevzuat uyarınca gerektiğinde grup şirketlerimiz, iş ortaklarımız, iş bağlantılarımız, ifa yardımcılarımız ve alt yüklenicilerimiz ile paylaşılabilecek, ayrıca sunduğumuz hizmetin amacı ve geliştirilmesi doğrultusunda ya da düzenleyici denetleyici kurumlar ve resmi mercilerce ilgili mevzuatın öngördüğü hallerde yurt dışına ve yurt içine aktarılabilecektir.

 

9.            Üçüncü Taraf İnternet Sitelerine veya Mobil Uygulamalara Verilen Linkler

Sitemiz/sitelerimiz, özel istihdam büroları gibi üçüncü tarafların internet sitelerine ait bağlantılar içerebilir. Bu gibi hallerde üçüncü taraflarca veri toplanması, işlenmesi, paylaşılması veya aktarımı sorumluluğumuzun dışındadır. Üçüncü taraf siteleri kullanımınız ve bu sitelerle veri paylaşımınız, bu sitelerdeki gizlilik politikası ve kullanım şartlarına tabi olup işbu Politika’nın kapsamı dışındadır. Kişisel verilerinizi paylaşmadan önce ziyaret ettiğiniz internet sitelerinin gizlilik politikalarını okumanızı öneririz.

 

10.        Politika’nın Güncellenmesi

İşbu Politika’nın hükümleri kısmen veya tamamen, internet sitemizde yayımlandığı tarihte yürürlüğe girmek üzere değiştirilebilir ya da yenilenebilir.

 

Politika’daki değişiklikleri takip edebilmeniz adına internet sitemizi belirli aralıklarla kontrol etmenizi tavsiye etmekteyiz.

 

11.        Bize Ulaşın

İşbu Politika’nın yorumlanması veya uygulanması ile ilgili sorularınızı, çekincelerinizi veya şikayetlerinizi;

       etkingayrimenkul@hs02.kep.tr  elektronik posta ve/veya

       [Etkin Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Ve Danışmanlık A.Ş. -  Mecidiyeköy Yolu Caddesi No:12 Şişli / İstanbul / Türkiye]

adreslerine iletebilirsiniz.